Τα καταστήματα μας/Shop

Η οικοτεχνία μας στεγάζεται σε τρία καταστήματα.

Κατάστημα &»ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ «ΤΑ ΓΝΑΦΑΛΑ»

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Σουφλί (στην πλατεία του Σουφλίου)

12 El. Venizelou Street, Center Soufli, Evros, Greece

Αυτό είναι το κεντρικό μας κατάστημα. Στεγασμένο σε ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι, έχουμε μαζέψει για εσάς σε αυτό τον χώρο όλα τα καλά που παράγει και κατασκευάζει η οικοτεχνία μας. Υφάσματα με το μέτρο, κεντήματα, τσεβρέδες, φουλάρια, εσάρπες, χειροποίητα κοσμήματα και στέφανα γάμου από κουκούλι και μετάξι , καλλυντικά με μετάξι και είδη ένδυσης και πολλά ακόμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα σας ξεναγήσουμε στον ζεστό χώρο μας και στην ιδιωτική συλλογή του παππού μου Γεώργιου Μπουρουλίτη το Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» το οποίο στεγάζεται στο δεύτερο όροφο του καταστήματος μας. Μια συλλογή που δύο δεκαετίες τώρα συλλέγουμε με μεράκι και αγάπη για την παράδοση της περιοχής μας.

012

Επίσης στον χώρο του οντά μας μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα καθισμένοι στην παραδοσιακή γωνιά μας απολαμβάνοντας μια παραδοσιακή λεμονάδα ή γκαζόζα της περιοχής την ιστορία του μεταξιού σε μια ολιγόλεπτη ταινία. Στον ίδιο χώρο μπορείτε να διαβάσετε κάποιο από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μας που αφορούν την περιοχή και την ιστορία του τόπου μας.


Κατάστημα «Kέντρο ενημέρωσης»

eksw katasthma

2ο χιλιόμετρο Σουφλίου-Αλεξανδρούπολης επί της Εθνικής Οδού

2nd Klm Soufli to Alexandroupolis on the highway

xwrosa


Για αυτούς που είναι βιαστικοί ή επιθυμούν παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, μπορούν τα τα βρούνε σε αυτό το κατάστημα μας. Βρίσκετε πάνω στην Εθνική οδό, με άνετο πάρκινγκ και χώρο αναψυχής και ξεκούρασης για τους ταξιδιώτες. Φυσικά μπορεί να βρει όλη την συλλογή μας σε μεταξωτά και σύμμεικτα υφάσματα, κεντήματα και αξεσουάρ. Επίσης έχουμε επιλέξει για εσάς παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής από συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις όπως κρασιά και τσίπουρα, καβουρμά και διάφορα άλλα αλλαντικά, πέτουρα και τραχανά, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.

xwros magaziou

 Σε αυτό το κατάστημα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην αίθουσα του κέντρου ενημέρωσης όλη την διαδικασία του αγαπημένου μας μεταξοσκώληκα και πως το κουκούλι του φτάνει σε μορφή εργόχειρου στο τραπέζι σας.

xwrosb

Κατάστημα στα Χανιά

Silk-Δημιουργίες στο Μετάξι

Χρυσάνθου Επισκόπου 47 στην Παλιά Πόλη, Χανιά Κρήτη

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2821114943

IMG_20170812_145347

Shop in Chania Crete, Greece

47 Chrysanthou Episkopou Street

Silk- Creations of Silk by Bourouliti

 

4 thoughts on “Τα καταστήματα μας/Shop

  1. Geia sas.Mporeite na mou peite pos tha mporousa na paraggeilo kapoia pragmata apo to katastima sas?vriskomai makria kai tha ithela na mou steilete kapoia sxedia apo krosia gia na ta paraggeilo.
    Euxaristo ek ton proteron

    • Καλημέρα Κύριε Χιώτη,

      Μπορείτε να παραγγείλετε ότι θέλετε μέσω του κατάλογου μας που μπορώ να σας στείλω αλλά και από το μπλόγκ. Αν θέλετε τηλεφωνήστε μας στο 2554024168 να συζητήσουμε τους τρόπους και τι ακριβώς επιθυμείτε.
      Αλλιώς στείλτε μας τα πλήρη στοιχεία σας στο bourouliti.silk@gmail.com και θα σας στείλω κατάλογο όπως και θα μπείτε στο πελατολόγιο μας να λαμβάνετε προσκλήσεις για εκθέσεις μας.
      Αναμένω νέα σας.
      Μπουρουλίτη Δήμητρα

  2. Υπέροχα απλα υπέροχα μπράβο για το μεράκι την φαντασία την συνέχεια της παράδοσης πρεπει οι γονεις σας να είναι υπερηφανοι

Σχολιάστε