Δαχτυλίθρες Καθαρισμού με Κουκούλι- Φυσικό Πίλινγκ

Το Μετάξι στην υπηρεσία της ομορφιάς

Μεταξωτά Κουκούλια

Δαχτυλίθρες Καθαρισμού του προσώπου από τα μαύρα στίγματα

Φυσικό Πίλινγκ

100% Φυσικό Μετάξι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Το πουγκάκι περιέχει 15 δαχτυλίθρες καθαρισμού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Εφαρμόζετε  τις 2 δαχτυλήθρες στα δάχτυλά σας και τις βρέχεται ελαφρά με ζεστό νερό. Ταυτόχρονα έχετε βρέξει και το πρόσωπό σας με ζεστό νερό ή τις χρησιμοποιείτε ιδανικά μετά το μπάνιο σας που έχουν ανοίξει οι πόροι του δέρματος. Τοποθετείτε τις δαχτυλήθρες στο νοτισμένο δέρμα και με κυκλικές κινήσεις κάνετε σαν μασάζ στην περιοχή του προσώπου. Κυρίως στο Τ του προσώπου, δηλαδή στο μέτωπο, μύτη και πιγούνι.

Τα μικρονήματα που έχει το κουκούλι του μεταξοσκώληκα εισέρχονται στους πόρους του δέρματος και αφαιρούν εύκολα το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα από αυτό. Άρα επιτυγχάνουμε το καλύτερο πίλινγκ με τον οικονομικότερο τρόπο. Ξεχάστε τα χημικά πίλινγκ! Δεν υπάρχει καλύτερος καθαρισμός προσώπου από αυτόν του κουκουλιού. Μόνο με νερό και τη βοήθεια του μεταξιού! Φυσικός, οικολογικός καθαρισμός του προσώπου σας με τον πιο απλό τρόπο.

Ταυτόχρονα βοηθούν στην καλή αιμάτωση του προσώπου, στον καθαρισμό του (τα αποτελέσματα θα τα δείτε στο τέλος πάνω στο κουκούλι και θα καταλάβετε!) και στην σύσφιξη και τόνωση του ενισχύοντας την ελαστικότητα του. Μη ξεχνάτε τη μεταξόκολλα που συγκρατεί τα τοιχώματα του κουκούλιού σταθερά, αυτή είναι που φροντίζει μυστικά το δέρμα σας! Στο τέλος θα δείτε φανερή διαφορά στο πρόσωπό σας!

Μαλακό και λείο σαν μετάξι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

η κάθε συσκευασία έχει τις οδηγίες χρήσεώς του!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

πιστοποιημένη και κατοχυρωμένη Ελληνική Πατέντα

από τα Μεταξωτά Σουφλίου Μπουρουλίτη

τηλέφωνο παραγγελιών

25540 24168

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

ταυτόχρονα μη ξεχνάτε και το σετάκι του στον καθαρισμό.

Γάντι για πίλινγκ για όλο το σώμα.
Kartolina33x44_Glove

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ… ΜΕΤΑΞΙ
Πρωτεΐνες μεταξιού για αιώνια νεότητα. Το κουκούλι σήμερα δεν γίνεται μόνο κλωστή, αλλά χρησιμοποιείται και για τη δημιουργία καλλυντικών. Στην αγορά υπάρχουν μάσκες ομορφιάς με πρωτεΐνες μεταξιού, γάντια πίλινγκ από κουκούλι. Οι μεγαλύτερες στον κόσμο εταιρείες καλλυντικών χρησιμοποιούν το μετάξι ως βάση για τα καλλυντικά τους.

Ο μεταξοσκώληκας εκκρίνει μια πρωτεΐνη, που ονομάζεται σερικίνη, η οποία διατηρεί την ελαστικότητα και τη νεανική υφή στο ανθρώπινο δέρμα. Το συστατικό αυτό χρησιμοποιείται σε μερικά από τα πιο ακριβά καλλυντικά. Μάλιστα η ευεργετική ιδιότητα της σερικίνης ανακαλύφθηκε τυχαία. Κάποιος παρατήρησε ότι οι εργάτριες που δούλευαν στο αναπηνιστήριο είχαν πολύ νεανικά πρόσωπα και αυτό οφειλόταν στη σερικίνη, που περιεχόταν στον ατμό από το ζεστό νερό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s